CinemAfrica / Jobs and internship

Jobs and internship

Jobs and internship

ADVERTISEMENT

Vill du vara med och göra en av Europas största afrikanska film festivaler? 
Just nu söker vi på CinemAfrica en Marknadsansvarig. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Marknadsansvarig till CinemAfrica Film Festival för sälj av annonser och sponsring. Du kommer främst arbeta med nykundsbearbetning, och aktivt bearbeta potentiella samarbetspartners. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt via telefon till förhandling och avslut. Du arbetar självständigt, planerar och driver arbetet framåt med målsättningen att uppnå din säljbudget.

 

DIN PROFIL
Du älskar att sälja och göra affärer och du gillar att arbeta mot uppsatta mål samt bli belönad därefter. Du är en driven person och du är orädd i kontakten med företag oavsett nivå och storlek. Du är social, bra på att bygga relationer internt/externt, trygg och prestigelös med ett gott omdöme. Ett plus om du har kunskap i att snabbt skapa snygga sociala medier annonser.

Det är meriterande om du har jobbat med annonsförsäljning tidigare. Att du gillar film är en förutsättning och det är ett plus om du jobbat inom kulturbranschen.

 

VI ERBJUDER
Välkommen att söka till en arbetsplats med ett kreativt team. Vi jobbar mot målsättningen att skapa goda, långsiktiga relationer med våra samarbetspartners. Du erbjuds ett spännande, lönsamt och utvecklande arbete.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Start: Omgående
Skicka in ditt CV med personligt brev till info@cinemafrica.se, 


Deadline: 6 Oktober 2017

– tjänsten är tillsatt.