Resurs 2

Medlemskap

Som medlem i CinemAfrica får du medlemsförmåner  under året, som exklusiva filmvisningar för medlemmar, inbjudan till mingel och festivalbiljetter till rabatterat pris. Som medlem är du en av våra supportrar och ditt medlemskap är ett stöd till vår verksamhet och hjälper oss att kunna fortsätta visa kvalitetsfilmer och göra en ännu bättre filmfestival! 

Hur blir du medlem?
Våra medlemskap går att teckna närsomhelst under året och är giltiga ett helt år från och med betalningstillfället. Klicka på det medlemskap du vill ha nedan och köp på samma sätt som en vanlig biobiljett. Du får all information och nyhetsbrevet till den angivna mailadressen. 

Guldmedlem?
I guldkortet ingår medlemskap, festivalinvigning och obegränsat antal filmer under festivalen. Biljetter reserveras för guldkortsmedlemmar på alla visningar, dock bör biljetten hämtas senast en timme i förväg på plats.

Köp medlemskap här

Med stöd av

ForumCiv

Denna produktion har finansierats av SIDA genom ForumCiv. SIDA/ForumCiv delar inte nödvändigtvis de åsikter som här framförs. Ansvaret för innehållet är uteslutande producentens.

Region Stockholm

Stockholms Stad

Samarbetspartners